Exposant

Con Amore (stand 61)

Kortingscode entreekaart

amore

Een opleiding die de therapeut niet alleen de medische basiskennis bijbrengt, maar ook inzichten geeft over hoe deze kennis te vertalen naar de eigen praktijk, hoe samen te werken met de reguliere behandelaars en zich bewust te worden van eigen mogelijkheden en beperkingen.

Het ontstaan;

In 2003 hebben Albert en Rinske de medisch-filosofische praktijk Con Amore opgericht. Ze ontdekten de essentie van genezen en leerden de toepassing ervan aan hun patiënten. Over de positieve en soms spectaculaire ervaringen schreef Albert Jansen het boek Ziek Beter Best, waarin de principes worden uitgelegd hoe je gezondheid kan stimuleren en creëren.

In 2005 volgden ze beide de opleiding voor Journeytherapie bij Brandon Bays in Engeland. (De Helende Reis is een buitengewoon krachtig middel om je cellulaire geheugen op te schonen van traumatische, emotionele ervaringen, waardoor ziekten, ook lichamelijke, kunnen oplossen.)

In 2010 start Con Amore met de eerste opleiding Medische BasisKennis. Met jarenlange ervaring in zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde (sinds 1981!), voelen we ons zeer verbonden met complementaire therapeuten.

Kortom: een aanvullende kennisopleiding die een verrijking is voor de professioneel werkende therapeut en die erkend wordt door accreditatie-instellingen en zorgverzekeraars.

lees meer