Exposant

Bloemwoord (market)

Entreekaart kortingscode

woord

Beursaanbieding

Bij Bloemwoord ben je welkom om een kaartje te komen uitkiezen. Met een mooie tekst, een complimentje of bedankje voor jezelf of een ander.

Kaartjes met originele positieve teksten, om mee te geven aan cliënten; voor een mooie gedachte, wat steun of een goed gevoel.

Geef woorden als bloemen, om op te beuren, kracht te geven, lief en leed te delen, blij te maken en in het hart te raken. Bloemen zijn gewoon, ze groeien en bloeien naar het licht, soms tegen de verdrukking in, zich niet bewust van hun schoonheid of de naam die wij ze gaven. Die eenvoudige universele kracht is geprobeerd uit te drukken in troostrijke woorden en zinnen’.

Missie
Het is onze missie om het schenken van aandacht aan jezelf en de ander weer (meer) vanzelfsprekend te laten zijn. Om stil te staan bij momenten waar je anders misschien aan voorbij gaat.

Bijzonder gebaar
​De Bloemwoord en Goeie zin kaartjes worden ook gebruikt binnen bedrijven, winkels en instellingen als (extra) vriendelijk gebaar naar klanten of als onderdeel van trainingen, coaching, wellness- en therapiebehandelingen. Ze zijn niet bedoeld voor de wederverkoop. De intentie is het maken van echt contact, recht uit het hart, van mens tot mens. Met de kaartjes geef je aan cliënten, bezoekers, klanten, leerlingen…(vul maar in) letterlijk iets positiefs mee na een bezoek of een gesprek. Het raakt om zo’n kaartje te geven of te krijgen vanuit de oprechte verbinding met jezelf en de ander. Lees meer