Bezoekersinformatie Massage- ComplementairVakbeurs

Locatie EXPO/Euretco HOEVELAKEN,

vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018

 

Op beide dagen om 10.00 uur (tot 17.00 uur) opent de beursvloer.
Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in het restaurant. (Het EXPO ligt pal aan de A1, gratis parkeren, direct naast het station)

 

 

“Ontmoeting met Natuurlijke Gezondheid” 

Ontmoet ruim 4000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van de beroepsuitoefening voor therapeuten in de complementaire zorg. 

“Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.

 

 

Massage en Complementair voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering.

Door te combineren bevorderen we veel meer mogelijkheden van samenwerking tussen diverse beoefenaren van deze geneeswijzen en therapieën.
Een beurs gericht op het vaktechnische en paramedische aspect voor alternatieve geneeswijze met Opleidingen, Behandelingen, Producten, Gezonde levensstijl, Therapieën, Natuurlijke medicatie & cosmetica en aanschaf van artikelen. Kom ruiken, zien, voelen en ervaren.
Een beurs waar u geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat..

 

 

 

 

 

 

 

 

nog niet bekend

 

• Opleidingen en cursussen ter uitbreiding van je praktijk
• Meer dan 42 lezingen/workshops per dag (ook gratis)
• Persoonlijk advies/coaching en demonstraties
• Directe inkoop
• Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
• Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!
• Gratis parkeren

 

 

 

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Met een stempel op uw hand bent u de volgende dag zonder betaling weer welkom!
(In 2017 hadden we fantastische aanbiedingen w.o. 5 floatsessies voor twee pers. twv €99,- euro en voor iedere bezoeker een gratis massage).
Ook in 2018 zullen we u laten verrassen met mooie aanbiedingen.