Bezoekersinformatie Massage- ComplementairVakbeurs

Massage- ComplementairVakbeurs

Locatie EXPO HOEVELAKEN, vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019

Op beide dagen om 10.00 uur (tot 17.00 uur) opent de beursvloer.
Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in het restaurant. (Het EXPO ligt pal aan de A1, gratis parkeren, direct naast het station Hoevelaken aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ )

“Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.

“samen Natuurlijk beter” 

Ontmoet 4.000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als therapeut in de complementaire zorg. 

De Massage- ComplementairVakbeurs wordt ieder jaar groter, trekt steeds meer bezoekers en groeit uit tot de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Voor als u het nog niet wist, de Massagedagen en de Lotus bestaan niet meer. Dus voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige vakbeurs in maart.
Stands, lezingen en workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

 

Bekijk de beursimpressiefilms

Het nut van expertise & integratie tijdens de belevingsbeurs

Kom als (startent) zorgprofessional zien wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.

Lezingen en workshops tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs helpen jou succesvoller te ondernemen, geven je meer vertrouwen in jezelf en je bedrijf, bieden jou inzicht en oefeningen hoe jij je kunt (blijven) ontwikkelen.

Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

• Meer dan 35 lezingen/workshops per dag (ook gratis)
• Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
• Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!

 

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën & nieuwe ontmoetingen!

Wil je weten wat de exposanten voor jou in de aanbieding hebben, klik dan de button hieronder aan.

Kom ruiken, zien, voelen en ervaren en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of uitbreiden. Een beurs waar je geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat…

Met een bandje dat u haalt bij de Soonerbalie, bent u de volgende dag zonder betaling weer welkom!

• Directe inkoop
• Gratis parkeren

Beursthema ‘De stap naar regulier’

Leefstijlgeneeskunde als stap naar integratieve gezondheidszorg!

Er zijn allerlei mooie ontwikkelingen gaande en met vereende krachten gaan we vooruit in de verbetering van de gezondheidszorg in Nederland.
Binnen de verschillende opleidingen in de complementaire en integrative medicine zien we artsen. Verschillende aspecten van leefstijlgeneeskunde worden ook door artsen gebruikt, er komen leefstijlartsen. Therapeuten leren tijdens opleidingen HBO-medische basiskennis meer over regulier, waarbij de complementair werkende therapeuten meer begrip krijgen voor het werk dat artsen doen. Dat leidt meer en meer tot samenwerkingen tussen therapeuten en bijvoorbeeld huisartsen en steeds meer centra voor integratieve zorg waarin artsen en therapeuten samenwerken.

Op 16 maart is er een parallel symposium.

Sooner Events begroet u van harte als bezoeker van de vakbeurs in 2019.
Heeft u nog vragen? Neem contact op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of de mogelijkheden te bespreken.
Bel 038 76 000 88 of 06 40 70 75 25 (tijdens de opbouw en beursdagen alleen het laatste nummer gebruiken)