Bezoekersinformatie Massage- ComplementairVakbeurs

Massage- ComplementairVakbeurs

Helena; Voor mij is de beurs een uitkomst om als zzp-er andere bedrijven te mogen zien werken en nieuwe mensen te mogen ontmoeten. 
Karin; De beurs was zeer goed opgesteld en prima dit in combinatie met de lezingen en workshops. Deze waren boeiend, leerrijk en interessant. Kennis kunnen maken met vele nieuwe vormen van massages en behandelmethode.

“samen Natuurlijk beter” 

Ontmoet 3.000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startend) therapeut in de complementaire zorg met interesse voor holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. De mens is één geheel. Aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

De Massage en ComplementairVakbeurs is de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, stands, lezingen&workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

Dus wil jij als gezondheidsbewuste professional nieuwe wegen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige vakbeurs.

Het nut van expertise & integratie tijdens de belevingsbeurs

Volg de ontwikkelingen en technieken en ervaar wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.

Meesterschap bestaat uit de combinatie van kennis, kunde en heel veel jaren training. Als je denkt alles te weten val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt. Leren beïnvloed het welzijn op veel positieve manieren, dat straal je uit en mensen die bij je komen voelen dat. Verbreed dus je horizon in één van de vele (gratis) workshops en of lezingen

De Massage-ComplementairVakbeurs helpt jou succesvoller te ondernemen, geven je meer vertrouwen in jezelf en je bedrijf, bieden jou inzicht en oefeningen hoe jij je kunt (blijven) ontwikkelen.

  • Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
  • Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!
  • Meer dan 35 lezingen/workshops per dag (ook gratis)

Schrijf je tijdig in vanaf medio januari op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Paul Weijland; Geweldige beurs en workshops, uitstekend bevallen. Voor mij was het de eerste keer, ik kom zeker terug.
Anita van der Schaaf ; Ik heb zoveel workshops gedaan dat ik helaas geen tijd had voor de standhouders. Volgend jaar kom ik 2 dagen, complimenten voor de organisatie!

Rabea – IQ Balance, De beurs wordt steeds uitgebreider en professioneler. Afsluitend stilteconcert van Jan Vayne in 2018 was een absolute hoogtepunt! Helemaal top!
Anderen: Jan Vayne een cadeautje, extra beleving, heerlijke muziek, zo prachtig, alles in stilte..

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën & nieuwe ontmoetingen!

Kom ruiken, zien, voelen en ervaren en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of uitbreiden. Een beurs waar je geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat…

Er zijn allerlei mooie ontwikkelingen gaande en met vereende krachten gaan we vooruit in de verbetering van de gezondheidszorg in Nederland. De therapeut van de toekomst zal de mens interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geven over oorzaak en preventie! Door ‘anders te leren denken’ en het verkrijgen van ‘inzicht’, komen we uiteindelijk verder. En dat is de boodschap!

  • Met een bandje dat je haalt bij de Soonerbalie, ben je de volgende dag zonder betaling weer welkom!
Vier het 10 jarig lustrum mee
  • Op beide dagen muziek panfluit en harp!
  • Dr. Richard Danel, internationaal bekend medisch expert op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van verschillende takken van medische dienstverlening; Ik wist het ook niet, nooit gehad tijdens mijn studie geneeskunde. Dat een tekort aan magnesium zulke ernstige gevolgen kan hebben. Magnesium is van levensbelang voor ons lichaam. Wie er een tekort aan heeft, loopt een verhoogd risico op verschillende aandoeningen. Geeft een lezing op Zaterdag.
  • Dr. Nick van Ruiten richt zich op gezondheid en wat er nodig is om gezond te worden en te blijven. Om goede gezondheid te bereiken is allereerst inzicht vereist in onze huidige reguliere gezondheidszorg en haar resultaten op basis van het onderdrukken van symptomen. Het doel is duidelijk te maken dat we naar een nieuwe gezondheidscultuur zouden moeten, die gebaseerd is op het vaststellen en aanpakken van de oorzaak van een ziekte of een suboptimale gezondheid. Deze presentatie is mede gebaseerd op de boeken van dr. Gábor Lenkei.

Om op de hoogte te blijven van de beurs, informeren wij je graag met maximaal 5 x een nieuwsbrief per jaar .

Locatie EXPO HOEVELAKEN, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020

Op beide dagen om 10.00 uur (tot 17.00 uur) opent de beursvloer.
Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in het restaurant. (Het EXPO ligt pal aan de A1, gratis parkeren, direct naast het station Hoevelaken aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ )

“Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.