Exposant

Betreft mail deelname 2e briefing

Jubileumcadeau 2

Workshops/lezingen

Beurscatalogus

Beste Exposant van 2020, lees deze informatie aandachtig,

Jubileumcadeau 2 | Hoger in Google
Er gebeurt veel in SEO-land. Ben jij up-to-date en goed vindbaar in Google of kan het beter?
Wij hebben in samenwerking met René Greve van SEO Internet Marketing en Melanie van der Linden van Copy to go een fantastisch mooi aanbod voor jou!
Plan jij vóór 15 januari 2020 een kosteloos skype/telefonisch consult in met René en Melanie? Dan krijg jij van hun, maar liefst tien ‘quick wins’ én voorzien zij jouw belangrijkste pagina van tekstuele feedback!

Geef mij die Quick Wins!

Workshop/lezing
Heeft u aangegeven (of nog niet, maar u wilt dit wel) een workshop/lezing te willen verzorgen, dan verzoeken wij u de informatie op deze pagina goed door te lezen en het digitale formulier in te vullen. Eind december, uiterlijk 1e week januari dienen wij alles compleet binnen te hebben om het programma workshops/lezingen online te zetten. (hoe mooi is het een informatieve workshop of lezing te geven, de ruimte en tijd is al gereserveerd. Sooner promoot alle workshops maar u kunt uw eigen workshop individueel promoten in de doelgroepen die voor u van belang zijn, benut die optie!)

Wat kunt u zelf met uw lezing doen om deze te promoten? Kopieer deze op uw eigen website, in uw Social Media, uw nieuwsbrief enz. Mensen kunnen zich direct inschrijven en zo heeft u er meer profijt van. Hoe doet u dat? –> Zie hier 

Beurscatalogus
Extra aandacht voor uw beurspresentatie in onze beurscatalogus.
Iedere bezoeker krijgt dit handige formaat boekje waarin een deelnemerslijst op alfabet met standnummer, workshop- en lezingoverzicht, aanbiedingen en plattegronden.
Het is mogelijk om extra onder de aandacht te komen met een advertentie.
Voor mogelijkheden, opmaak en prijzen klikt u hier. Advertenties dienen uiterlijk 24 februari in ons bezit te zijn.
Sommigen hebben al aangegeven een advertentie te willen, anderen kunnen dit alsnog doorgeven, stuur een mail met onderwerp advertentie + bedrijfsnaam.

Heeft u de eerste Nieuwsbrief (dit betrof: uitnodigen van relaties met uw unieke code, 1e jubileumcadeau, bedrijfsinformatie) goed ontvangen?
Hier kunt u deze nog eens nalezen (de unieke promotiecode vindt u ook op onze website in uw beschrijving van exposant).

In de volgende nieuwsbrief informatie over

  • Standbouw informatie (bevestigen materialen)
  • Standmeubilair bestellen
  • Beurstijden en op- afbouw (badges)
  • Routebeschrijving en parkeren
  • Horecamogelijkheden EXPO Hoevelaken
  • Hotels in de buurt
  • Wifi