Exposant

Arctic Blue (marketplein)

Kortingscode beursentree

blue

Beursaanbieding

Vitamine D en Omega-3 in één! Nu geen 37,90, maar 24,95. (zonder verzendkosten)

De Nieuwe Generatie Omega-3

Écht eten wordt weer gewaardeerd. Dieet-hypes worden doorgeprikt en voeding-experts leggen uit dat de meeste mensen zonder vitaminepillen kunnen. Persoonlijk houd ik van vis en na wat volhouden en verleiden mijn kinderen gelukkig ook. Vis is de eerste keus, visolie de aanvulling. Vette vis bevat namelijk naast belangrijke Omega-3 vetten ook hoogwaardige eiwitten, vitamine A, D en B12 en de mineralen jodium, selenium, zink en ijzer.

Waarom dan toch extra Omega-3? Vriend en vijand zijn het erover eens dat vele mensen gezonder zullen zijn als ze voldoende of zelfs extra Omega-3 binnen krijgen. 85% van de Nederlanders eet te weinig vis. De wilde vis die Nederlanders graag eten (gebakken kibbeling, wijting, schol) is mager (dus geen vette vis) en ook de supermarkt kweekvis (pangasius en tilapia) bevatten helaas amper Omega-3.

Kweekzalm is vet maar bevat nog 1/3 van de Omega-3 van de dure wilde zalm. De andere vette vissen zijn sardien, haring, makreel, tonijn en paling.

Naast plantaardige Omega-3 algenolie, hebben wij een aantal MSC-gecertificeerde visolie producten met hét blauwe keurmerk: De Nieuwe Generatie Omega-3. Hiervoor wordt geen vis extra gevangen! Wij weten waar en hoe (snel, vers, goed, zuiver, duurzaam) deze gemaakt wordt in Noorwegen. Beschikbaar als capsule, maar ook als olie met subtiele sinaasappelsmaak. Of heb je liever anijs-, of tutti frutti? Als u liever een plantaardige bron van Omega-3 heeft: Arctic Blue Vegan algenolie. lees meer 

Arctic Blue is een Nederlands merk voor Omega-3 algenolie en Omega-3 visolie, zowel vloeibaar als capsule.

  • Als eerste in Nederland een MSC-keurmerk voor visolie.
  • Als eerste in Nederland een Vegan geregistreerde algenolie.

Er kan geproefd worden op de Massage-ComplementairVakbeurs:

  • Subtiele sinaasappelsmaak van de MSC visolie.
  • Romige citroensmaak van de Vegetarische Omega-3 algenolie.

Met de betaalbare Arctic Blue producten weet je 100% zeker dat dolfijnen, zeevogels, zeeleeuwen en walvissen genoeg te eten overhouden en dat er geen nadelige effecten zijn voor oceanen, milieu en lokale bevolking.

Crazy about Omega-3, serious, about the sea