Exposant

stand 153 Acuive Opleidingen (spatadertherapie)

Entreekaart kortingscode

spat

Informatieverstrekking opleidingen Uiterlijke Verzorgingen en Spatadertherapie

 

Waarom een specialisatie spatadertherapie?

Spatadertherapeuten zijn specialisten die klachten, veroorzaakt door spataderen, kunnen verminderen zonder dat daar ingrepen voor nodig zijn. Als spatadertherapeut kun je dus veel betekenen voor een grote groep mensen die lijden aan de gevolgen van spataderen. Een mooie uitbreiding op jouw dienstverlening. Daarom volg jij de specialisatie spatadertherapie!

Wat is spatadertherapie?
Spatadertherapie is een effectieve en aangename manier om spataderen te behandelen. De therapie bestaat uit massage, oefeningen en adviezen voor het dagelijks leven. Hierdoor verbetert de bloeddoorstroming in de benen en verminderen de spataderen en de klachten. Het is een pijnloze behandeling die bovendien kan voorkomen dat nieuwe spataderen ontstaan.

Inhoud specialisatie spatadertherapie
Tijdens de specialisatie spatadertherapie leer je alle technieken en vaardigheden die je als beroepsbeoefenaar nodig hebt. Wat uniek is aan onze manier van lesgeven, is dat wij onze praktijklesdagen volop benutten. Dat betekent dat jij als student minder vaak hoeft te reizen naar Amersfoort. Zo houden we samen de kosten laag.

Wil je meer informatie en uitleg over de opzet van deze opleiding, dan nodigen we je uit op één van onze open dagen in Amersfoort. Je bent van harte welkom.

Vereniging van Spatadertherapeuten
Acuive is door de Vereniging van Spatadertherapeuten erkend als opleider voor de specialisatie spatadertherapie. Hierdoor weet je zeker dat je heel goed wordt opgeleid en kun je het erkende specialisatie diploma halen. Ook kun je je na afronding laten registreren bij de Vereniging, zodat jouw klanten weten dat jij een erkende, gespecialiseerde spatadertherapeut bent en dat ze bij jou in goede handen zijn. Lees hier meer