actie Touch of Matrix

Onder de deelnemers die de demonstratie van Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix, op 14 en 15 maart bijwonen en hun e-mailadres achterlaten, verloten we een driedaagse training Stap 1, In beweging, ter waarde van € 550.

Tijdens deze driedaagse training maak je stap voor stap kennis met de Touch of Matrix technieken; Je leert hoe je verbinding maakt met jezelf, met een ander en met de bron van informatie, het internet. Hoe zou het zijn je bewust te worden van en je te verbinden met de krachtbron in jou? Hoe zou het zijn dat je dan als vanzelf verbinding maakt met het bewustzijn van NU? En dat je dan kunt werken op alle niveaus tegelijk en op het diepste niveau? Hoe zou het zijn technieken te leren die je na drie dagen al in staat stellen een volwaardige behandeling te kunnen geven?

Zou jij dat ook fantastisch vinden? Dan is dit echt iets voor jou! Zet de stap en kom in beweging. Meld je aan voor een van deze demonstraties die ook voor jou weleens levens veranderend zouden kunnen zijn. Hoe zou het zijn als jij wordt ingeloot?
Graag zien we je in Hoevelaken!