Exposant

Aanbiedingen exposanten 2019

Het loont de moeite om inkopen te doen tijdens een beurs.
Onderga zelf een behandeling om te kijken of het bij je past en krijg korting op het product of training.
De exposanten van 2019 hebben ook weer veel interessante aanbiedingen voor u dat staat in hun exposantenuitleg op de website.

Invloed op Kanker alleen op vrijdag, volg zijn lezing dan ontvang je het gesigneerde boek ‘Invloed op Kanker – Gezond Denken en Doen’ t.w.v. €35,-

Vitatec en Living Earth We verloten 1x Meting incl. uitgebreide analyse, advies op maat en behandeling t.w.v. € 125,00 onder alle visitiekaartjes/mailadressen die achtergelaten worden op de stand. Degene die gewonnen heeft zal na de beurs persoonlijk benadert worden voor een afspraak.

Touch of Matrix Onder de deelnemers die de demonstratie van Günther de Jong, grondlegger van Touch of Matrix, op 14 en 15 maart bijwonen op de stand en hun e-mailadres achterlaten, verloten we een driedaagse training Stap 1, In beweging, ter waarde van € 550. Lees meer 

Optidee Verloting onder die mensen die, en hun gegevens achterlaten en zich aanmelden voor de informatie bijeenkomst voor toekomstige adviseurs.

– Heerlijk zachte woondeken t.w.v. € 84,95
– Optipuche Ligbedoplegger t.w.v. € 69,95
– Een sauna-/strandlaken t.w.v. € 49,95

En bij aanschaf van 5 sauna-/massage handdoeken (100×200 cm) ontvang je een douchelaken (75×140 cm) gratis.

School of Touch: Win een gratis opleiding twv €1800,00 / gratis handenmassage aan de stand.

Biobite Krachtkoek: 4 halen 3 betalen van de 50 grams repen! maak kans op een box twv 25 euro bij invullen nieuwsbrief.

Dutch Shiatsu College Namikoshi Shiatsu 12 uur Basiscursus als kennismaking op de beurs aan voor € 175,00 i.p.v. € 195,00 (10% korting).

Invitalis heeft de heerlijk Vitaly Med Flexi massagegordel van € 229,- voor € 169,-

VLOW®-borstweefselbehandelingen schrijf je je na het deelname aan één van de lezingen die LifeStream geeft tijdens deze beurs, binnen 3 weken in voor één van de 5-daagse opleidingen van LifeStream, dan ontvang je € 50,- korting op het bedrag van de opleiding (normaal 995,-)

Lifevantage  verhoog je antioxidanten waarden en verlaag je oxidatieve stress met 40% in 30 dagen met ons wetenschappelijk onderbouwt product Protandim, van €58,- voor €49,-

V&J Enterprise Professionele massagetafel met andullatie systeem. Promotieprijs €5490

Bij Bloemwoord ben je welkom om een kaartje te komen uitkiezen. Met een mooie tekst, een complimentje of bedankje voor jezelf of een ander.

Praktijk Paradean Reading en energetische nekmassage ipv 50 euro voor 20 euro

Grip op Groei: verloot aan de stand 5x een Facebook scan. Want je moet geen onnodige kosten maken of inspanningen die helemaal niks opleveren.

Bo-Yi Academy: laat u graag ervaren wat Chinese Geneeskunde is. U kunt bij ons terecht voor een mini-consult “pols&tong diagnostiek”, of een korte Acupunctuur of Tuina behandeling.
Ook hebben we een prijsvraag. De vraag (en het antwoord) verschijnt voor de beurs op onze Facebook pagina en onze website.
Onder de juiste antwoorden die we op de beurs ontvangen, wordt een kortingsbon van 50% voor een bijscholing of cursus naar keuze verloot.

Internationale Federatie van Aromatherapeuten – IFA: gratis Aromatherapie handreflex massages aan de stand

FysioTape: aanbieding voor CureTape® en introductieaanbieding voor FASCIQ® producten.

Do-In Yoga School: geeft 30% korting op alle Do-In Yoga boekjes en kaarten.

Beezzz Wax: verloot onder de bezoekers die hun visitekaartje inleveren en vijf meerkeuze vragen goed weten te beantwoorden….
een Starter Pack t.w.v. € 39,50!
Overige deelnemers die meedoen met de quiz en hun kaartje inleveren, ontvangen per mail een code, waarmee je bij bestelling van een Starter Pack (met 7 blikjes van 60ml), gratis een 8ste blikje van 60ml naar keuze ontvangt.

MiKa Behandeltafelpapier: biedt u 10% beurskorting per rol behandeltafelpapier, met een maximum van 20 rollen.

Namikoshi-ShiatsuPraktijk: 10% korting bij aanmelding bij één van de scholingen tijdens de beurs

DōTERRA Pure Oliën: Boek bij ons een gratis wellness consult & diverse beursaanbiedingen mbt lectuur en olie.

Stichting AtlasMassageGroep: 15% beurskorting op de opleidingen.

TouchPro: U ontvangt 10% korting bij inschrijving tijdens de beurs voor een opleiding of bij aankoop van onze massageproducten.

Bodhisatva: Metamorfosemassage bestaat uit een zachte aanraking op de wervelkolomreflexzone van voeten, handen en hoofd.
aanbieding: 20 min. op de voeten voor € 10,-. Zelfs als alleen de voeten gedaan zijn, voel je je weer helemaal vol energie. Kom het ervaren!

Arctic Blue: vitamine D en Omega-3 in één! Nu geen €37,90, maar €24,95. (zonder verzendkosten)

Instituut CAM: Energetische Behandeling € 5,00.

Het hoeslakenfeest: Hoeslakens met gelaatsuitsparing, dikke kwaliteit vanaf  €6,- per stuk.

Bellabaci Cupping Massage: bij afname van 10 sets cups evt. gecombineerd met lotions, een gratis verkoopproduct naar keuze.

Centrum Biru Kai Opleidingen: 10% korting bij inschrijving van workshop of korte cursus tijdens de beurs. Deelnemers aan de workshops krijgen de kosten € 10,-  terug bij inschrijving voor de workshop tijdens de beurs.

Dansage: Aanmelding tijdens de beursdagen geeft jou €150,- korting op de Opleiding tot Masseur. Meld je aan bij onze stand.

IFA- Internationale Federatie van Aromatherapeuten: gratis aromatherapie handreflex massage

Kleurgevoel Zuci Infusions: kom gratis Zuci-Infusions proeven en ontdek wat kleur en kruid voor jou kan doen.

Insenzo: ervaar gratis de invloed van 3 unieke, afgestemde mineralen die samen de Verwonderdriehoek vormen, ook bekend als de Verwonderstoel…

Magnesium Forever: gratis magnesiumtest. Voedingssupplement magnesium Complex Forte van € 34,95 voor € 27,50. Bij koop van 2 complex € 25 per stuk.

Multi Pro: ​gratis demonstratiescan op locatie voor therapeuten met een zakelijke interesse in het Multiscan Pro systeem.

Opleidings Instituut Healing Space: healings van 20 minuten voor €10,- pp, kans op fikse korting op een te volgen cursus bij Healing Space.

Oshadhi Nederland | Chicamica: 10% beurskorting bij koop/bestelling van producten tijdens de beurs, 10% beurskorting op cursusprijzen bij inschrijving tijdens de beurs.

NatuurlijkWelzijn: we delen kennismakingsexemplaren uit en geven voorlichting.

TouchPro Europe: u ontvangt 10% korting bij inschrijving tijdens de beurs voor een opleiding of bij aankoop van onze massageproducten.

Uitgeverij GVMedia: 1 product voor € 2,50, 3 producten voor € 12,50, 5 producten voor € 20,00.

Vind je klant:

Beroepsorganisate BATC (óók voor massagetherapeuten): tijdens de beurs korting op het inschrijfgeld.

Vitaal drinkwater: gratis water, energieoverdracht (deeksha) en gezondheidsmeting op zaterdag.