Exposant

7,8 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook

‘Aantal dagelijkse gebruikers Facebook in Nederland stijgt met tien procent’

Zet Facebook in!

Het aantal dagelijkse gebruikers van de Facebook -app voor smartphones in Nederland is in een paar maanden gestegen van 7,1 miljoen naar 7,8 miljoen. De oorzaak van de stijging van bijna tien procent binnen vier maanden is ongekend. Bron tweakers.net 04-12-2017

Met 7,8 miljoen dagelijkse gebruikers is Facebook de grootste sociale media-app in Nederland. Het onderzoeksbureau Telecompapers heeft het bericht uitgebracht ter promotie van zijn Dutch Apps Market-rapport en daarom publiceert het veel cijfers ook niet, waaronder het aantal dagelijkse gebruikers van WhatsApp. Bij de vorige meting lag dat op 9,6 miljoen.

Telecompaper publiceert ook cijfers over video-apps. YouTube staat op zeven miljoen Nederlandse smartphones en gebruikers besteden gemiddeld 76 minuten per week aan het kijken van filmpjes. Netflix staat op vier miljoen Nederlandse toestellen en op 2,4 miljoen daarvan wordt de app wekelijks gestart. Gebruikers kijken gemiddeld twee uur per week naar Netflix op hun smartphone.

Het onderzoeksbureau baseert zich voor zijn Dutch Apps Market-rapport op data uit eigen consumentenonderzoek, waarbij het duizenden Nederlanders vraagt welke apps ze gebruiken en hoe vaak. Die cijfers zijn volgens het onderzoeksbureau representatief voor de Nederlandse bevolking.

Deel de  banner van de beurs of verwijs naar uw exposanteninformatie  op de website van de beurs. Het zou dom zijn geen gebruik te maken van deze gratis kanalen! heo meer bezoekers hoe blijer we worden en met z’n allen kunnen we veel meer!