Wat is de MassageVakbeurs

Het aantal soorten massage is onuitputtelijk en zo ook de verschillende technieken en opleidingen. Wij richten ons met de MassageVakbeurs specifiek op het vaktechnische en paramedische aspect van de massage.

Gericht op professionals in de massagebranche.

Massage interventies;  Een massage bestaat veelal uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden, handmatig of met mechanische apparaten en is de meest effectieve, natuurkundige therapie, die zowel preventief, ter ontspanning als klachtgericht kan worden toegepast. Massage heeft zowel lichamelijk als geestelijk goede invloeden op het autonoom zenuwstelsel, de hormoonhuishouding, het immuunsysteem, stofwisseling en veel meer. Het wordt ingezet bij tal van lichamelijke beperkingen/ziektes, bij herstel, ter voorkoming en na blessures.

Exposanten van de massagevakbeurs zijn bedrijven, opleiders, vakorganisaties en leveranciers uit de massagebranche; literatuur, verzorging, behandeling, diagnose, porducten en apparatuur. Zij presenteren, behandelen, geven advies en informatie, lezingen en of workshops in de massagebranche specifiek op het vaktechnische en paramedische aspect.

Bezoekers van de massagevakbeurs kunnen zich (verder) specialiseren middels de exposanten van de beurs/lezingen/workshops in de Massagebranche die gericht is op professionals of beroepsgerelateerden die zich zijdelings of oriënterend met de massagebranche bezig houden en benieuwd zijn naar de veeltallige mogelijkheden die massage hen te bieden heeft. Al jaren komen er ook bezoekers uit Vlaanderen de beurs bezoeken.

Door samenvoeging met meer Complementaire competities lees hier meer, zijn er veel meer gezondheidsprofessionals in diverse disciplines die uitbreiding zoeken van hun praktijk, misschien wel richting massage…

Aangrenzend als onderdeel van de beurs vinden er ieder jaar een congres of aanverwant Evenement plaats.

Locatie: EXPO Hoevelaken
Tijdstip: elk derde weekend in maart  op vrijdag en zaterdag van 10.00- 17.00 uur
Organisatie: Sooner Events

Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor uw interessegebied  via deze gratis digitale nieuwsbrief.

 de eerste stap naar netwerken begint u online;
Facebook 
Twitter
LinkedIn