Wat is de ComplementairVakbeurs

ComplementairVakbeurs, over zorg die iets toevoegt aan de reguliere zorg

Gericht op natuurgeneeskundig gezondheidsprofessionals.

Complementair is een synoniem voor alternatieve geneeswijze en integrative medicine.
Het gaat hier om het stimuleren van gezondheid, waarbij de relatie tussen behandelaar en patiënt een belangrijke rol speelt.
Integrative Medicine is meer dan alleen het behandelen van ziekte. Het combineert reguliere en complementaire technieken, gericht op het zelfhelend vermogen, preventie, vitaliteit, welbevinden en mogelijkheden waarbij de wisselwerking tussen lichaam en psyche wordt erkend.

Complementaire interventies zijn behandelingen zonder natuur vreemde stoffen, therapie en middelen die langzaam werken, mild en regulerend zijn en op het hele systeem van de mens werken, denk aan Therapieën door gesprekken en middelen, Lichaamsgerichte therapieën en Oosterse geneeswijzen die vaak vanuit een holistische visie de kwaliteit van leven en de fysieke/mentale conditie door het zelfhelend vermogen bevorderen. De beurs is niet paranormaal en zweverig, daar zijn andere beurzen voor. Lees hier over diverse behandelingen.

Exposanten van de complementairvakbeurs zijn bedrijven, opleiders, vakorganisaties en leveranciers in de; natuurgeneeskunde, literatuur, verzorging, behandeling, diagnose, reform- en natuurproducten, voeding, supplementen en apparatuur. Zij presenteren, behandelen, geven advies en informatie, lezingen en of workshops in de natuurlijke geneeskunde.

Bezoekers aan de ComplementairVakbeurs kunnen zich (verder) specialiseren middels de beurs/lezingen/workshops in de aanvullende zorg of toegevoegde zorg op de reguliere zorg. Zij zijn paramedisch, natuurgeneeskundig -therapeut, -coach of professionals met oprechte interesse in de natuurlijke zorg.

Door samenvoeging met de Massagebranche lees hier meer, zijn er ook masseurs die meer willen weten over complementaire behandelingen als aanvulling of ter uitbereiding in hun vak. Zo bevorderen wij de mogelijkheden van samenwerking tussen de beoefenaren van deze geneeswijzen en therapieën. Hét moment waarop ondernemers en professionals elkaar treffen om informatie en kennis uit te wisselen en te groeien.

Locatie: EXPO Hoevelaken
Tijdstip: ieder derde weekend van maart 10.00-17.00 uur
Organisatie: Sooner Events

Wilt u automatisch op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor uw interessegebied  via deze gratis digitale nieuwsbrief.

   de eerste stap naar netwerken begint u online;
Facebook 
Twitter
LinkedIn