Bezoekersinformatie Massage- ComplementairVakbeurs

therapeutendag 1locatie EXPO/Euretco HOEVELAKEN,

vrijdag 17 en zaterdag 18 maart 2017

Op beide dagen om 10.00 uur (tot 17.00 uur) opent de beursvloer. Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in het restaurant. klik hier voor een routebeschrijving ( pal aan de A1, gratis parkeren, direct naast het station)

Massage en Complementair voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering. Door te combineren bevorderen we veel meer mogelijkheden van samenwerking tussen diverse beoefenaren van deze geneeswijzen en therapieën. Een beurs gericht op het vaktechnische en paramedische aspect voor alternatieve geneeswijze met Opleidingen, Behandelingen, Producten, Gezonde levensstijl, Therapieën, Natuurlijke medicatie & cosmetica en aanschaf van artikelen. Kom ruiken, zien, voelen en ervaren. Een beurs waar u geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat..

Het thema van de beurs is ‘Complementaire Zorg bij Kanker’ lees hier meer   _BWC2583

• Opleidingen en cursussen ter uitbreiding van je praktijk
• Meer dan 42 lezingen/workshops per dag (ook gratis)
• Persoonlijk advies/coaching en demonstraties
• Directe inkoop
• Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
• Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!
• Gratis parkeren

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Klik hier voor TOEGANGSKAARTEN Met een stempel op uw hand bent u de volgende dag zonder betaling weer welkom!
Fantastische aanbiedingen! (w.o. 5 floatsessies voor twee personen twv €99,- euro en voor iedere bezoeker een gratis massage).
Contact.

Via deze link ziet u een impressie van de beurzen

acupunctuur chinees sooner events LR16655799358_73f1660ecf_zHoud deze website in de gaten, er komt geregeld informatie bij! Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief…

Wij hopen dat je er ook dit jaar weer bij bent!