Bezoekersinformatie Massage- ComplementairVakbeurs

Locatie EXPO HOEVELAKEN, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018

Op beide dagen om 10.00 uur (tot 17.00 uur) opent de beursvloer.
Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in het restaurant. (Het EXPO ligt pal aan de A1, gratis parkeren, direct naast het station Hoevelaken aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ )

“Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.

“Samen natuurlijk beter” 

Ontmoet 4000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als therapeut in de complementaire zorg. 

De Massage- ComplementairVakbeurs wordt ieder jaar groter, trekt steeds meer bezoekers en groeit uit tot de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Voor als u het nog niet wist, de Massagedagen en de Lotus bestaan niet meer. Dus voor alle gezondheidsbewuste en in gezondheid geïnteresseerde mensen, die nieuwe wegen willen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige in maart.
Stands, lezingen en workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

 

Bekijk de beursimpressiefilms

Het nut van expertise & integratie tijdens de belevingsbeurs

Kom als (startent) zorgprofessional zien wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.

Je zult snel ontdekken dat grenzen illusies zijn die je zelf creëert…
Blijf jezelf ontwikkelen dat is inherent aan je vakgebied of je nu wilt of niet.
Dat is ook gelijk het thema van de beurs (her)Ontdekken.
We richten ons niet alleen op jouw klanten maar ook op jezelf.
Voel jij beperkingen en twijfel je aan tal van zaken waardoor je niet echt vooruit komt?
Kom dan naar de beurs om dé stap vooruit te zetten.
Hoe zou het voelen om met je volledige kracht in het leven & in je bedrijf te staan?
Kun jij je voorstellen wat het betekent: te leven in balans, hoofd en hart in evenwicht, jezelf te zijn in alles.
Lezingen en workshops tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs helpen jou succesvoller te ondernemen, geven je meer vertrouwen in jezelf en je bedrijf, bieden jou inzicht en oefeningen hoe jij je kunt ontwikkelen.

 

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën & nieuwe ontmoetingen!

Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Kom ruiken, zien, voelen en ervaren en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of uitbreiden. Een beurs waar je geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat..

Met een stempel op uw hand bent u de volgende dag zonder betaling weer welkom!
Dit jaar voor iedereen een GRATIS meditatie concert met JAN VAYNE alleen op de vrijdag. Wil je weten wat de exposanten voor jou in de aanbieding hebben, klik dan de button hieronder aan.

Thema 2018 her(Ontdekken)

Kom in contact met je collega’s en ontdek dat je veel meer kunt samenwerken. Zij hebben een andere geneeswijze of therapie dan jij en help elkaar. Of herontdek jezelf, je kunt meer en wilt misschien meer om je praktijk nog breder in te kunnen zetten.

• Opleidingen en cursussen ter uitbreiding van je praktijk
• Meer dan 42 lezingen/workshops per dag (ook gratis)
• Persoonlijk advies/coaching en demonstraties
• Directe inkoop
• Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
• Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!
• Gratis parkeren

Sooner Events begroet u van harte als bezoeker van de vakbeurs in 2018.
Heeft u nog vragen? Neem contact op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of de mogelijkheden te bespreken.
Bel 038 76 000 88 of 06 40 70 75 25 (tijdens de opbouw en beurs. alleen het laatste nummer gebruiken)